Tabara pictura “Plein air la malul marii”

Tabara pictura – Ne luam concediu in luna lui iunie, intre 5 si 12!
Pentru ca iubim frumosul si natura, ne dorim sa sustinem pictura contemporana romaneasca prin initirea unei tabere de pictura pe care o vom organiza intre 5 si 12 iunie.
Pictori ai momentului, precum David Croitor, Potcoava Mihai, Corneliu Dragan, Mihai Marin Carstea , Mihai Serbanescu si Mirela Hagiu vor “sfinti” pragul cuibului.
Ne vom delecta cu frumosul, fiind gazda pentru noii nostri prieteni, lasand doar linistea sevaletului sa vorbeasca.
Nu ne dorim o tabara clasica de creatie, ne dorim doar niste prieteni pe viata, alaturi de care, speram anual sa cutreieram locuri simbol ce merita a fi imortalizate pe panza, precum plaja virgina Corbu, plaja salbatica Vadu, satul dobrogean, piata Ovidiu si centrul istoric al Constantei.
Seara in jurul focului, vom suda relatii de prietenie cu oameni de valoare, alaturi de care sa ne bucuram ca traim.

Exista oameni, locuri si valori ce trebuiesc scoase la lumina.
Intr-una dintre cele 7 zile de frumos din cadrul evenimentului “Plein Air la malul marii” , cand vom cutreiera Dobrogea alaturi de noii nostri prieteni, vom poposi in 2 zile diferite in 2 locatii cu deschidere la frumos (incepand de la oamenii ce administreaza aceste afaceri, si pana la avantajul pozitionarii lor).
On plonge” situata in portul turistic Tomis si “On plonge jr“, ne-au oferit suportul lor, asigurandu-ne locuri aerisite pentru sevaleturile artistilor, “la buza apei”. Fiecare poposire in aceste locatii, se va termina cu o masa cu preparate de peste, oferita de partenerii nostri.
Multumim “On Plonge” pentru ajutorul oferit in sustinerea miscarii artistice romanesti in Dobrogea.

In urma acestei tabere, vom organiza si un mini vernisaj cu lucrarile realizate in aceasta perioada. . Participarea la vernisaj se va face doar pe baza de confirmare, locurile fiind limitate.

Detalii si info: 0722.322.480 (Cosmin) | Evenimentul “Plein Air la malul marii”  pe Facebook

#pleinair #cuibuldelamare #tabaracreatie #tabarapictura #cazarecorbu #pensiunecorbu  #onplonge #onplongejr #sustinempictura

 

tabara pictura la cuibul de la mare
tabara pictura la cuibul de la mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *