Beneficii pachet: 

CEL MAI BUN PREŢ din CUIB
Alegând acest pachet, ai posibilitatea de a avea cel mai bun pret la mese şi cazare
Cel mai vândut pachet
Din experienţa noastră, acest pachet a fost cel mai ales de invitaţi, în anii de existenţă a cuibului
5 nopți cazare în cameră dublă
Aveţi inclus în erioada de cazare o alegeţi conform planurilor dumneavostră de vacanţă la Corbu, fără restricţionare pentru o anumită perioada calendaristica
Te vei simţi ca acasă
În fiecare seară a sejurului, începând cu ora 20:00, împreună ca o familie, vom sparge lemne, vom face focul şi în jurul lui vom crea momente de poveste, surprize, cântec şi voie bună. Vei experimenta o relaţie deschisă şi frumoasă alături de noi. Din postura de gazdă, vom oferi invitaţilor noştri o atitudine prietenoasă şi serviabilă în orice ocazie
Pat suplimentar GRATUIT
Unitatea noastră principală dispune de 6 camere duble, 3 la parter şi 3 la etaj. Începând cu sezonul 2020, în camerele situate la etaj nu mai agreăm instalarea paturilor suplimentare
Pensiune completă
cele 3 mese (mic dejun, prânz şi cină), pe varianta de punct gastronomic local, ingredientele fiind din surse verificate şi cu care lucrăm de mult timp. Adică dimineaţa la micul dejun, propunem o variantă de prânz şi cină, în urma căreia luăm o decizie împreună. Majoritatea familiilor poate decide schimbarea meniului, pentru că pentru noi nu face nici o diferenţă ce gătim. O facem zilnic cu placere, la vedere, pentru o transparenţă totală. Situaţiile aparte de alergeni sau alte motive, trebuie să ne fie aduse la cunostinţă, pentru a putea găsi o variantă de rezervă convenită de comun acord. Cerem comunicare, pentru că atâta timp cât ştim, vom fi pregătiţi în timp util cu preparatele solicitate.

ATENŢIE: nu suntem restaurant şi nici nu ne dorim acest lucru. Gătim din plăcere pentru noi, ca acasă, şi oferim această variantă exclusiv invitaţilor noştri. 

NU acceptăm oameni din exterior la masă. În perioada de sezon refuzăm zilnic oameni. Vă rugăm să întelegeţi că suntem puşi într-o postură delicată de a vă refuza. Nu ne place, însă trebuie să întelegeţi că deşi ştim deficitul serviciilor pe zonă, tot va trebui să refuzăm oamenii care nu sunt cazaţi în cuib. Dacă nu am face-o am distruge conceptul cuibului: liniştea şi intimitatea pe care încercăm să o oferim invitaţilor noştri

Decazare TÂRZIE
În ziua plecării aveţi posibilitatea să vă prelungiţi şederea cu încă o plajă
Cazare DEVREME
În ziua sosirii aveţi posibilitatea să ajungeţi la prima oră, în acest fel mai economisiţi o dimineaţă de aerosoli

Facilităţi “camere duble” în cuib

FREEBAR FREEBAR
În prețul cazării beneficiați de un Free bar care constă în sirop de casă, apă plată sau sifon, cafea, ceai, ţuică de casă sau palincă, draft de bere pe terasă, vin alb demisec de casă, zona Tulcea.
ATENȚIE: nu avem, nu recomandăm și nu oferim băuturi răcoritoare imbuteliate, gen “coca cola, pepsi”, etc
Loc de joacă pentru copii Loc de joacă pentru copii
Pentru că aşa am gândit cuibul, ca fiind o locaţie în primul rând pentru copii, veţi găsi în cuib un loc de joacă pentru ei. În cuib veţi găsi oricând un loc la umbră, sub un pom fructifer, unde puteţi să staţi cu copiii pe o păturică. Fie că le citiţi, ascultaţi păsărelele sau să vă răsfăţaţi cu bronz în tihnă, voia bună e la ea acasă
Pat extra gonflabil Pat extra gonflabil
În situaţia în care veniţi cu copil mic, puteţi opta pentru camerele duble echipate deja cu pătuţ de copil, aflate în unitatea principală.
Această tipuri de cazare sunt pretabile pentru cupluri cu 1 sau 2 copii.
TV plat TV plat
Din dorinţa de a “consuma” corect experienţa pe care de dorim să o oferim invitaţilor noştri, noi te îndemnăm să petreci cât mai mult timp afară, însă seara, înainte de culcare, poate dorești să afli știrile sau să urmăreşti emisiunea sau meciul tău preferat.
Uscător păr Uscător păr
Dorim să îți ușurăm cât mai mult bagajele, așa că în camere, pe lângă alte echipări, găsești și uscător de păr.
Prosoape Prosoape
Curate, schimbate la cererea ta, mici sau mari. Dacă e nevoie, te ajutăm și cu supliment. Suntem aproape pentru tine!
Produse toaletă Produse toaletă
Poți lăsa acasă cosmeticele – în toaleta camerei te așteaptă produse ecologice, pentru că noi respectăm natura.

Preţ pachet şi discounturi


 Prețul acestui pachet este de 540 euro, per familie, cu totul inclus (cu maxim 2 copii până la 7 ani) faţă de 675 euro care este preţul de listă. Adică beneficiaţi de un discount de 20% faţă de preţul de listă de 675 euro. Discountul de 20% este compus din:

Explicaţii DISCOUNTURI
10% discount early booking (rezervări efectuate până la data de 1 mai 2019)
10%, discount de pachet de minim 5 zile FULLBOARD.
BONUS Clienţii casei
Clienţii care au mai venit în cuib, beneficiază de un discount suplimentar de 10%. Cu alte cuvinte, pentru clienţii casei, preţul pachetului este de 472 euro, adică un discount total de 30% faţă de preţul de lista de 675 euro.

Detalii mâncare şi Freebar (incluse în pachet)

Micul dejun

Micul dejun este de tip continental, servit la masă individual, în conformitate cu ceea ce îţi doreşti să ai la micul dejun. Alături de platoul ţărănesc clasic care cuprinde câteva tipuri de mezeluri, câteva feluri de legume şi brânzeturi, ai posibilitatea să îţi pregătim ouă fierte, prăjite sau omletă.
Cafea, lapte, ceai, ceareale, iaurt sau fructe, vor completa la alegere micul dejun în cuib.
10

Prânz

Prânzul cu format din felul 1 şi felul 2, gătite zilnic din ingrediente proaspete, totul la vedere, transparent.
* orice solicitare pentru prânz (vreun membru al familiei nu mănâncă produsul x sau y, alergeni, etc) vă rugăm să ne fie adusă la cunoştinţă în timp util, de preferat dimineaţa pentru a putea fi pregătiţi în timp util cu o variantă de rezervă căzută de comun acord cu dumneavoastră)
15

Cină

Seara la cină preparăm în majoritatea cazurilor, peşte, scoici sau pui, gătite după reţete româneşti. Iar la desert servim torturi sau prăjituri făcute în casă.
* orice solicitare pentru cină (vreun membru al familiei nu mănâncă produsul x sau y, alergeni, etc) vă rugăm să ne fie adusă la cunoştinţă în timp util, de preferat dimineaţa pentru a putea fi pregătiţi cu o variantă de rezervă în timp util)
10

Supliment copii

Copiii cu vârsta până la 7 ani inclusiv, beneficiază de mese gratuit, atunci când familiile acestora servesc masa.
Copiii cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani, au de achitat un cost fix de 10 €, care va acoperi toate cele 3 mese.
10 €

FREEBAR

Băutura: NOI NU VINDEM BAUTURĂ! 
Costul băuturii este inclus în preţul cazării, pentru a vă creea confortul de care aveti nevoie. Vă spun sigur că după o zi toridă de plajă, fiecare pahar rece de vin, bere, sau sirop cu sifon vor stinge arsiţa din tine, şi vor avea efectul binemeritat de a te răcori.
Oferim 3-5 sortimente de siropuri de casă, apă plată şi sifon, cafea, ţuică de casă, draft de bere pe terasă, vin alb demisec de casă, zona Tulcea. 
ATENȚIE: nu avem, nu recomandăm și nu oferim băuturi răcoritoare imbuteliate, gen “cola, etc”)
gratuit

Copiii cu vârsta sub 7 ani nu plătesc mâncarea, atunci când părinţii optează să servească masa. Se acceptă maxim 2 copii cu vârsta până la 7 ani inclusiv, per familie. Pentru situaţiile cu 3 copii, se achită suplimentul de masă pentru al 3-lea copil.

Mesele: (toate mesele sunt gândite pe varianta ‘All you can eat‘ pentru a oferi un beneficiu în plus celor mai gurmanzi dintre noi, şi nu în ultimul rând pentru a avea siguranţa costurilor pentru invitaţi. În acest fel nu facem altceva decât să urăm invitaţilor noştri “Poftă bună!”, să se simtă bine, si să servească dupa plac şi fără reţinere, cele mai bune merinde pe care le gătim noi in bătătura cuibului)

Preţurile sunt exprimate în euro, per adult, calculabile în lei la cursul valutar din ziua achitării. În cadrul pachetelor, preţurile meselor se calculează aplicănd discounturile aferente pachetelor alese.

Menu Item 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
$9

Menu Item 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
$9

Menu Item 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
$9

Menu Item 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
$9

de ce să alegi acest pachet!

 • Pachet bestseller în anii precedenţi, cu confirmarea multor familii în recenziile scrise despre cuib
 • bugetarea exactă a concediului la mare
 • certitudinea calității: și noi, și copilul nostru servim aceeași mâncare pe care o servim si invitatilor nostri
 • cuibul este o locație cu direcție familistă orientată către copii
 • 99% dintre clienți sunt pe același palier de consumator
 • hamace, cărţi, liniște și relaxare
 • mâncare gătită zilnic, ca la mama acasă ,cu muuuultăă pasiune şi ingrediente proaspete
 • articole si jucării de plajă GRATUIT pentru copilul tău
 • sezlong pliabil, umbrelă și saltea neopren GRATUIT pentru plajă
 • asigurarea completă a meselor pentru tine şi familia ta fără a face un compromis asupra calităţii sau a cantităţii. (și noi, și copilul nostru servim aceeași mâncare)
 • evenimente aleatoare de muzică live, seara în jurul focului


Eşti interesat să faci o rezervare?

Pachetul de vacanţă Corbu “ 5 nopţi de cuibareală“, este disponibil pentru rezervări începând cu data de 15 februarie 2020 până la 15 mai 2020, în limita locurilor disponibile.
Rezervarea se consideră confirmată după achitarea avansului, în cuantumul primei nopţi de cazare.
Clienţii casei nu sunt obligaţi la plata vreunui avans.

Cosmin așteaptă rezervarea ta sau orice altă întrebare sau solicitare pe whatsapp. Folosim whatsapp pentru că este mai rapid şi avem un contact mai direct cu invitaţii noştri. Trimite-ne solicitarea sau rezervarea ta, pe whatsapp, mail, sau prin formularul de mai jos şi în cel mai scurt timp îţi vom răspunde