camere DUBLE

Unitatea noastră principală este dedicată familiilor cu copii mici, ea având 6 camere duble dispuse 3 la parter, resepectiv 3 la etaj. Avantajul major pentru familiile cu copii care sunt cazate în unitatea principală, este accesul facil la bucătaria pe care am gandit-o pentru invitaţi. Bucătaria este complet echipată pentru a acoperi toate solicitările invitaţilor din cuib.

Câteva cuvinte despre camerele duble
În cuib veţi găsi o unitate principală cu 6 camere duble, dispuse 3 pe etaj, respectiv 3 pe parter. 2 dintre aceste camere, sunt echipate cu pătuţ de copil cu varsta pănă la 5 ani. În toate camerele se poate monta câte un pat suplimentar gonflabil, însă recomandarea noastră este ca aceste modificări să se facă doar pentru camerele de la parter. Toate camerele duble  sunt utilitate toate cu baie proprie cu duș, aer conditionat și TV plat pentru a vă simți “ca acasă”.

Facilităţi “camere duble” în cuib


FREEBAR FREEBAR
În prețul cazării beneficiați de un Free bar care constă în sirop de casă, apă plată sau sifon, cafea, ceai, ţuică de casă sau palincă, draft de bere pe terasă, vin alb demisec de casă, zona Tulcea.
ATENȚIE: nu avem, nu recomandăm și nu oferim băuturi răcoritoare imbuteliate, gen “coca cola, pepsi”, etc
Loc de joacă pentru copii Loc de joacă pentru copii
Pentru că aşa am gândit cuibul, ca fiind o locaţie în primul rând pentru copii, veţi găsi în cuib un loc de joacă pentru ei. În cuib veţi găsi oricând un loc la umbră, sub un pom fructifer, unde puteţi să staţi cu copiii pe o păturică. Fie că le citiţi, ascultaţi păsărelele sau să vă răsfăţaţi cu bronz în tihnă, voia bună e la ea acasă
Pat extra gonflabil Pat extra gonflabil
În situaţia în care veniţi cu copil mic, puteţi opta pentru camerele duble echipate deja cu pătuţ de copil, aflate în unitatea principală.
Această tipuri de cazare sunt pretabile pentru cupluri cu 1 sau 2 copii.
TV plat TV plat
Din dorinţa de a “consuma” corect experienţa pe care de dorim să o oferim invitaţilor noştri, noi te îndemnăm să petreci cât mai mult timp afară, însă seara, înainte de culcare, poate dorești să afli știrile sau să urmăreşti emisiunea sau meciul tău preferat.
Uscător păr Uscător păr
Dorim să îți ușurăm cât mai mult bagajele, așa că în camere, pe lângă alte echipări, găsești și uscător de păr.
Prosoape Prosoape
Curate, schimbate la cererea ta, mici sau mari. Dacă e nevoie, te ajutăm și cu supliment. Suntem aproape pentru tine!
Produse toaletă Produse toaletă
Poți lăsa acasă cosmeticele – în toaleta camerei te așteaptă produse ecologice, pentru că noi respectăm natura.


pavilionul brâncovenesc

Descoperă liniştea în toată deplinătatea ei! Gândit pentru familii cu 2 copii, pavilionul brâncovenesc este “cartea de vizită” a cuibului! Cu mobilier artnouveau, grădina proprie, pomi fructiferi şi detalii ce vor face diferenţa, pavilionul brâncovenesc sperăm că vor completa experienţa pe care încercăm să o oferim invitaţilor în cuib.

Descoperă mai mult

pavilionul săsesc

Cu 2 terase, una în faţă, care dă spre locul de parcare propriu de la interior, şi una în spate pentru servit masa, acest pavilion este ascuns atât de ochii celorlaţi invitaţi din cuib, cât şi de arşiţa verii, sub o mare boltă de vie.
Am avut foarte mulţi invitaţi care au şi uitat ca au aer condiţionat în acest pavilion, şi toate acestea pentru că am încercat o simbioză cu natura, iar ea ne răsplăteşte cu prisosinţă cu răcoare

Descoperă mai mult

pavilionul românesc

Pentru că ne gândim să îmbunatăţim în mod constant condiţiile şi serviciile oferite, am gândit acest pavilion cu un pridvor reinterpretat pentru a completa experienţa pe care încercăm să o oferim invitaţilor în cuib. Aceasta varianta de cazare, este pretabilă familiilor cu 1 sau 2 copii, şi care îşi doresc un moment de linişte şi intimitate în plus. 

Descoperă mai mult