‘Cuibul de la Mare’ nu este o pensiune, este casa prietenilor tăi de la mal de mare, este momentul tău bine meritat de linişte, încercând să oferim o experienţă placută şi inedită oferind un agroturism inedit pentru vacanţe de neuitat. Toate “odăile noastre” sunt prevăzute cu paturi matrimoniale, televizoare LCD, internet wireless şi băi proprii utilate cu duşuri, asigurându+vă de confortul pe care il meritaţi. Avem posibilitatea la cerere, să utilăm camere cu pat suplimentar pentru copilul dumneavoastră.

scara "Cuibul de la Mare"
scara “Cuibul de la Mare”

LUCRU IMPORTANT: NU SUNTEM SITUAŢI PE PLAJA CORBU! Plaja Corbu este situată in biosferă, fiind o plajă salbatică, şi teoretic nu ai voie să construieşti pe plajă. Majoritatea unităţilor de cazare se află ca şi noi, în comuna Corbu, care se află la cinci – zece minute de mers cu mașina. Există momente când peştele proaspăt prins de pescari, ne ajunge pe masă, iar seara iţi oferim posibilitatea de a servi cina alături de noi, pregatită în faţa dumneavoastră, în curte, la ceaun, asezonat cu o ţuică făcută la cazan în curte. La noi mai puteţi găsi legume proaspete din solariile proprii, mini livadă cu pomi fructiferiouă şi păsări de ţarăpeşte de la pescarii din zonă, sau orice alt produs agro, la cerere.

             Cam aşa e o dimineaţă pe la noi.. după ce te-ai trezit de cântecul “cucoşilor” şi ai mers desculţ prin gazonul umed de la roua dimenţii, simţi mirosul aromat al cafelei proaspăt făcută. Fie că serveşti sau nu micul dejun la noi, cafeaua este din partea casei, şi o vei găsi în fiecare dimineaţă, în aceeaşi cafetieră aburindă din bucătărie. La micul dejun, poţi servi zacuscă făcută în casă, ouă (prăjite, fierte sau omletă ţărănească), dulceaţă făcută în casă sau cumpărată de la producători locali şi miere de la “ţărani”. Pâinea o poţi prăji singur funcţie de cât de rumenită o vrei, asta până când aducem şi platoul ţărănesc, pe care punem câteva tipuri de legume (roşii, castraveţi, ceapă roşie, măsline), câteva tipuri de mezeluri (şuncă de porc, salam uscat, muşchiuleţ de porc), câteva tipuri de brânzeturi de la producător local autorizat (urdă, caş, telemea sau caşcaval). Dacă ai apucat să zici DA pentru micul dejun, un lucru sa fii convins, te vei ridica de la masă SĂTUL, pentru că la noi micul dejun este “mănânci cât iţi doreşti, nimic în plus să nu plătesti”

În afara spaţiilor de gătit, în cuib veţi găsi copii la orice pas. Îi vom

jvjvhj

nlnklnklknn