pavilionul Brâncovenesc

înaintea tuturor pune-ţi familia, dorinţele şi timpul tău

Destinat familiilor numeroase Destinat familiilor numeroase
De când am început să primim oaspeţi în cuib, am cunoscut foarte multe familii cu mai mult de 2 copii. Bine, trebuie să recunoaştem că am gândit ca odăile noastre să fie pretabile familiilor cu 1 sau 2 copii mici. Însă din dorinţa de a mulţumi cât mai mulţi invitaţi, am conceput pavilionul brâncovenesc, echipat 2 paturi matrimonial.

Facilităţi pavilion


Gradină proprie Gradină proprie
Pentru ca aşa am gândit fiecare pavilion, şi acesta dispune de o gradină proprie, pentru mai multă intimitate, în care puteţi să staţi cu copiii pe o păturica la umbră să citiţi, să ascultaţi păsărelele sau să vă răsfăţaţi cu bronz în tihnă.
FREEBAR FREEBAR
În prețul cazării beneficiați de un Free bar care constă în sirop de casă, apă plată sau sifon, cafea, ceai, ţuică de casă sau palincă, draft de bere pe terasă, vin alb demisec de casă, zona Tulcea.
ATENȚIE: nu avem, nu recomandăm și nu oferim băuturi răcoritoare imbuteliate, gen “coca cola, pepsi”, etc
Terasă proprie Terasă proprie
Pentru că ţinem la intimitatea dumneavoastră, am gândit fiecare pavilion să aibă o terasă proprie unde puteţi citi o carte
Pat extra gonflabil Pat extra gonflabil
Separeul gândit pentru copii este echipat cu un pat matrimonial gonflabil, demontabil la cerere. În situaţia în care veniţi cu copil mic, puteţi opta pentru camerele duble echipate deja cu pătuţ de copil, aflate în unitatea principală.
Această unitate de cazare este pretabilă şi pentru 2 cupluri, cu baia la comun.
TV plat TV plat
Din dorinţa de a “consuma” corect experienţa pe care de dorim să o oferim invitaţilor noştri, noi te îndemnăm să petreci cât mai mult timp afară, însă seara, înainte de culcare, poate dorești să afli știrile sau să urmăreşti emisiunea sau meciul tău preferat.
Uscător păr Uscător păr
Dorim să îți ușurăm cât mai mult bagajele, așa că în camere, pe lângă alte echipări, găsești și uscător de păr.
Prosoape Prosoape
Curate, schimbate la cererea ta, mici sau mari. Dacă e nevoie, te ajutăm și cu supliment. Suntem aproape pentru tine!
Produse toaletă Produse toaletă
Poți lăsa acasă cosmeticele – în toaleta camerei te așteaptă produse ecologice, pentru că noi respectăm natura.


formular contact

în situaţia în care te-am convins şi credeţi că suntem genul de experienţă pe care v-o doriţi pentru viitorul concediu, completaţi formularul de contact, sau trimiteţi-ne un mail la contact@cuibuldelamare.ro

* Vă rugăm să înțelegeți că așa cum invitații noștri au toate informațiile despre noi și despre cum funcționăm, cum suntem noi ca oameni și ca gazdă, așa ni se pare și nouă normal să știm câteva lucruri despre oamenii care vor să ne viziteze. Nu alergăm după clienți! Alergăm după oameni cu principii ca ale noastre de viață. De ex: de ce ați vrea să vă petreceţi sejurul în cuib și care ar fi motivele pentru care ne-ați alege pe noi? De unde ați auzit de noi? Ce așteptări aveți? Sunt întrebări normale la care așteptăm răspunsuri serioase, pentru a înțelege cât mai multe despre dumneavoastră, și pentru a înțelege dacă noi suntem experiența care v-ar satisface.
Cuibuldelamare.ro nu furnizează informațiile dumneavoastră unor terți. Ele rămân confidențiale și nu vor fi stocate cu scopuri comerciale