Să te culci pe triluri de greieri şi brotaci, şi să vă treziţi de cântecul cucoşilor, este o terapie pe care v-o recomandăm cu încredere.

Ca toate pavilioanele de cazare pe care le-am gândit pentru invitaţii noştri, pavilionul românesc dispune de o grădină proprie de 60 mp, o cameră “indoor”, cât şi o cameră “outdoor”. Camera indoor este o cameră hotelieră standard, echipată cu baie proprie, TV LCD şi internet wireless. Camera “outdoor” este să zicem aşa, pridvorul de odinioară, reinterpretat, pe care l-am echipat cu 2 hamace şi o minipivniţă proprie. Însă în şifonier veţi găsi suplimentar un pat pneumatic kingsize, pe care vă recomandăm să îl instalaţi în camera outdoor, pentru momente lungi, de linişte în noapte.

Echipare:

  • Posibilitatea de acomodare: 2 adulţi şi maxim 2 copii mici 
  • Pat matrimonial kingsize 1,6 x 2, cât şi un pat gonflabil kingsize 1,8×2 utilizabil la nevoie 
https://www.facebook.com/pensiunecorbu/videos/638301996650986/

Facilităţi “pavilionul românesc”


FREEBAR FREEBAR
În prețul cazării beneficiați de un Free bar care constă în sirop de casă, apă plată sau sifon, cafea, ceai, ţuică de casă sau palincă, draft de bere pe terasă, vin alb demisec de casă, zona Tulcea.
ATENȚIE: nu avem, nu recomandăm și nu oferim băuturi răcoritoare imbuteliate, gen “coca cola, pepsi”, etc
Loc de joacă pentru copii Loc de joacă pentru copii
Pentru că aşa am gândit cuibul, ca fiind o locaţie în primul rând pentru copii, veţi găsi în cuib un loc de joacă pentru ei. În cuib veţi găsi oricând un loc la umbră, sub un pom fructifer, unde puteţi să staţi cu copiii pe o păturică. Fie că le citiţi, ascultaţi păsărelele sau să vă răsfăţaţi cu bronz în tihnă, voia bună e la ea acasă
Pat extra gonflabil Pat extra gonflabil
În situaţia în care veniţi cu copil mic, puteţi opta pentru camerele duble echipate deja cu pătuţ de copil, aflate în unitatea principală.
Această tipuri de cazare sunt pretabile pentru cupluri cu 1 sau 2 copii.
TV plat TV plat
Din dorinţa de a “consuma” corect experienţa pe care de dorim să o oferim invitaţilor noştri, noi te îndemnăm să petreci cât mai mult timp afară, însă seara, înainte de culcare, poate dorești să afli știrile sau să urmăreşti emisiunea sau meciul tău preferat.
Uscător păr Uscător păr
Dorim să îți ușurăm cât mai mult bagajele, așa că în camere, pe lângă alte echipări, găsești și uscător de păr.
Prosoape Prosoape
Curate, schimbate la cererea ta, mici sau mari. Dacă e nevoie, te ajutăm și cu supliment. Suntem aproape pentru tine!
Produse toaletă Produse toaletă
Poți lăsa acasă cosmeticele – în toaleta camerei te așteaptă produse ecologice, pentru că noi respectăm natura.

pavilionul brâncovenesc

Descoperă liniştea în toată deplinătatea ei! Gândit pentru familii cu 2 copii, pavilionul brâncovenesc este “cartea de vizită” a cuibului! Cu mobilier artnouveau, grădina proprie, pomi fructiferi şi detalii ce vor face diferenţa, pavilionul brâncovenesc sperăm că vor completa experienţa pe care încercăm să o oferim invitaţilor în cuib.

Descoperă mai mult

camere DUBLE

Unitatea principală dispune de 6 camere duble, o terasă mare comună care dă spre curtea interioară, o bucătărie complet echipată şi multă voie bună

Descoperă mai mult

pavilionul săsesc

Cu 2 terase, una în faţă, care dă spre locul de parcare propriu de la interior, şi una în spate pentru servit masa, acest pavilion este ascuns atât de ochii celorlaţi invitaţi din cuib, cât şi de arşiţa verii, sub o mare boltă de vie.
Am avut foarte mulţi invitaţi care au şi uitat ca au aer condiţionat în acest pavilion, şi toate acestea pentru că am încercat o simbioză cu natura, iar ea ne răsplăteşte cu prisosinţă cu răcoare

Descoperă mai mult