File din povestea Cuibul de la Mare, Corbu

” Iac’așa prieteni ai cuibului, ceasul ticăie, zilele trec și ne-apropiem de vară! Și cum o parte dintre voi ne șțiți deja, tare vorbăreți mai suntem și tare ne place să povestim. Apoi rogu’vă să nu vă fie de mirare că va povestim despre toate ‘cestea, c’așa suntem noi! Prietenoși ș’apropiati cu ai noștri oameni din cuib. Iar de va fi cu supărare, ne iartă nouă gestul neisprăvit de a’ți da de știre cum stă treaba’n cuib. Auziși cum că umblă vorba’n sat despre lucruri faine despre cuibușorul cela de la Corbu. Zică-se că fac și ei un concurs sezonul istă, să între și ei în rândul oamenilor. Vara ‘ceastă toți oaspeții ce’și vor lua pachete de cazare la ei în bătătură, vor putea să participe la concursul lor. Și se mai spune că toate familiile ce vor lua pachete, vor primi un cadou surpriză la plecare, c’așa’i șade bine gazdei, să omenească invitatu’ avut în bătătură. Și pentru că relațiile și amintirile’s bogăția ce’o vor la ei în cuib, toate familiile vor putea face o poză cu gazdele, fotografie care va fi pusa pe pagina cuibului, să știe și alții de cuib și de prietenia lor. Fiece poză ‘or face’o cu invitații lor, va participa automat la concursul lor și vor vrea cât mai mai multe aprecieri până’n luna cadourilor, să s’audă peste mări și tări cum fu în cuib, alături de verii de la mare.

oprim timpul in cuib

În luna lui gerilă, fotografia cu cele mai multe aprecieri, va fi desemnată câștigătoare. Ce va câștiga fotografia cu cele mai multe aprecieri? Un sejur pentru 5 zile, pentru o familie, cu de toate, cu masă, casă și băuturi alese! Multe se spun și multe se vor discuta, însă sigur vor veni cu veșți clare cei de la Cuibul de la Mare, că s’aude că’s serioși cu invitații lor ș’au tare grijă ca fiecare mesean să se simtă’n cuib ca la el acasă”

Și alte file se vor scrie alături de voi, oameni ai cuibului, iar noi le vom face scrise, iar voi, citite. Distribuie și susține povestea cuibului

http://cuibuldelamare.ro 
Instagram.com/cuibuldelamare

#cuibuldelamare #agroturism #corbu #altfeldeturism #intreprieteni#vacantalatara #plajacorbu #plajasalbatica #litoral

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *