Fotograful Petrică Sima, prietenul cuibului

fotograf petricasima.ro

Neața! Fiind sâmbătă, în această dimineață vă tratăm cu delicatese!
Acum mulți ani l-am cunoscut pe Petre, de la PetricaSima.ro! Un profesionist, un om serios și familist! Adică așa cum îmi place mie să fie omul. Anii au trecut, am trecut prin greutăți, am avut reușite și eșecuri, ne-au apărut copiii, ne-am bucurat și ne bucurăm de viață alături de familiile noastre, făcând ce ne place. Iar când îți place ceva, o faci cu pasiune și – apoi asta se simte.. El e fotograf, nu e videograf, însă ia de vezi cum descrie el în câteva cadre povestea cuibului.

Ridică'ți copilul cu zâmbete până la cer, întru fericire la mal de mare! Iară amintirile copilăriei lui vor fi repere în viață. Odată ce'l ridici, te vei înălța alături de el în zbor de copilărie, d'asupra grijilor. Fiecare grijă se va sparge precum valurile, iară marea îți va curăța sufletul și mințile!Ia aminte de la Adrian, prietenul cuibului! Cum s'ar zice, fă ce face și Adrian cu superba lui fetiță! Fă'ți sufletul fericit, fericindu'ți copilul!PS: copilul merită fericit și în afara vacanțelor, precum și tu meriți să te faci fericit oricând și mai ales oricât ;)Contraindicații: atenția și joaca alături de copilul tău poate creea dependență și se poate manifesta într'o dragoste profundă și iremediabilă!Dacă mai pot da o sugestie.. așa.. la final.. din propria experiență cu copilul meu, am înțeles că acolo unde eu nu îl înțeleg pe el, mai am încă multe de învățat și la 40 de ani. Dacă un adult nu își înțelege copilul, este poate doar pentru că nu deschide ochii. Deschide ochii și vei vedea! Copii noștri ne dau răspunsurile la întrebările pe care le avem vis'a'vis de ei sau de noi 😉 Ahhh… Am omis.. șiiiiii muuuuuuultaaaaaaaa răbdare, guys! Http://CuibuldelaMare.roInstagram.com/CuibuldelaMare#cuibuldelamare #agroturism #corbu #plajacorbu #corbubeach #altfeldeturism #iubestecopilul #infamilie #intreprieteni #copilultau

Publicată de Cuibul de la mare, Corbu pe Joi, 20 iunie 2019

Mulțumim www.PetricaSima.ro pentru o clipă de cuib, o amintire și o relație frumoasă. Bravo tată! Și da, trebuie să recunosc că lui în particular i-am mulțumit cu alte vorbe. Mai deschise, mai apropiate și mai ca între prieteni! 


Petrică SIMA

fotograf profesionist Constanţa

” Ma numesc Petrica Sima si sunt fotograf de eveniment din Constanta.
Fotografiez în stil foto-jurnalistic miri si povestile lor de iubire, freamatul pregatirilor, sensibilitatea momentelor de spirit prin care destinele lor se unesc cât si momentele pline de emotie si bucurie din cadrul receptiilor.
Stilul în care lucrez impune sa însotesc mirii într-un mod cât mai discret pe tot parcursul evenimentului, fiind alaturi de ei pentru a captura în imagini cât mai naturale si artistice personalitatea lor. Nu ma limitez la un numar de cadre trase la eveniment, dar asigur ca nunta va fi surprinsa în toate momentele sale.
Eu sunt din Constanta, dar fotografiile le fac oriunde. Iubesc ceea ce fac, sunt un om norocos, care nu simte ca munceste, si asta se datorează voua. Oameni calzi, buni, cu dragoste în suflet, care ma inspira nu numai în fotografie, ci si in ce fac cand nu fotografiez, este adevarat ca foarte rar nu fotografiez”


Distribuie această clipă de cuib, și trăiește iubindu-ți copilul. Oriunde și oricât! Cam asta e morala, iar dacă ai citit pana aici e bine, pentru că acum ai înțeles poate mai bine cam care e ideea cu noi :*

Http://CuibuldelaMare.ro
Instagram.com/CuibuldelaMare
_______________________________
Video credit: Petrica Sima | www.petricasima.ro

#cuibuldelamare #agroturism #corbu #altfeldeturism #soare #mare #iubireamarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.