Dan Cristian Mihailescu, fotograful mării

Din ciclul azi n-o să vă povestim nimic despre cuib, însă tot la voi ne gândim! La voi, când vrem să vă vorbim și să vă povestim despre o iubire aparte între ‘o mare’ și un pământean. Azi vă vom vorbi despre ‘pictorul’ ce surprinde stări de spirit prin obiectiv, despre ‘omul mării’ cum îl numesc mulți, despre ‘pescarul de emoții, despre prietenul cuibului: Dan Cristian Mihăilescu (sau Florin, cum suntem unul pentru altul, ca prieteni ;))

fotograf Dan Cristian Mihailescu

Fotografiile lui, le vedem ca o uniune între timp și valuri, între țărm și larg, între edenul naturii și infernul omenirii.

Din perspectiva cuibului îl vedem ca un om fin și discret, de bună factură, un profesionist despre care am putea să vă vorbim zi și noapte, dar despre care preferăm să îl ‘citesti și să’l răsfoiești’, să se descrie singur, să’l înțelegi prin milioane de cadre ce stârnesc emoții și stări de spirit. Acesta e el, un romantic incurabil îndrăgostit iremediabil de mare. Omul care renaște și se energizează în fiece dimineață, desculț pe țărmuri de mare, în locuri ascunse de pașii muritorilor, cu aparatul in mână, căutând să găsească cadrul perfect în care sa înțeleagă marea și dragostea lor.

Dan Cristian Mihăilescu

fotograful mării

Iar de la cadru la cadru, de-ai simți oricare dintre iubire/ură, freamăt/calmitate, liniște/neliniște, căldură/răceală, află că acestea au fost și sunt trăirile tale, el doar le-a oglindit și te-a făcut să retrăiești ce-a simțit și el: momentele alături de ea, marea. Ș-ai putut să simți toate acestea, pentru că doar omul ce-o iubește atât de mult, doar el o poate înțelege pe deplin.
De-ți place munca acestui om, te poți bucura și tu de mare, la tine acasă! O poți alege să fie lângă tine, marea ta, marea care te reprezintă. Comandă un print de calitate, și susține căutările continue ale acestui fotograf, artistul mării: Dan Cristian Mihăilescu

Distribuie și susține munca acestui artist!

✪ Large Print Available
Art print – https://goo.gl/SBRyx8

Art Your World !
#ArtPrintsForSale #DanCristianMihăilescu #Prints #Canvas #LargePrint #Sea#BlackSea 
www.danmihailescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.