Concurs “5 zile la mare GRATUIT”

Concurs GRATUIT: Eu Particip si iti recomand si tie sa o faci! Organizat de casa de vacanţă a prietenilor mei: Cuibul de la Mare, Corbu – Constanţa. C’aşa-i şade bine omului gospodar şi şăgalnic, uite v’a venit sorocul. Vă răsplătim şi vă invităm la joc şi la joacă.. Şi pentru că nu am fi noi dacă nu am spune lucrurilor pe nume, îţi explicăm cum stă treaba.. Pentru ca pentru noi sunt importanti drumeţii interesaţi de cuib, venim cu un concurs GRATUIT. Fii alături de noi, susţine-ne conceptul cuibului, promovandu-ne, acumulând cât mai multe puncte (distribuiri). In acest fel, poţi câştiga unul dintre cele 2 premii oferite de “Cuibul de la Mare“- Corbu. ( CuibuldelaMare.ro )

File din “Povestea Cuibului”

“Iac’asa crescurăm frumos, ca’n basme, noi într’un an cât alții în trei. De ce? Ne-am implicat și o facem în continuare, muncim și suntem gospodari si poate cel mai important lucru: ne pasă de drumețul ce poposește la noi iî batatubă. Insă nu în ultimul rând, toate ‘cestea sunt frumoase si se întâmplă pentru că ‘cei ce s’aseamănă, s’adună’, ș’asta’i bogatia ce’o prepreț: cunoascun sș devenim prieteni cu oameni faini care gândesc ca noi. 

Asta’i frumusețea si bogăția cuibului, oamenii ce ne cacal pragul, pentru ca nu degeaba se spune că iî locul unde sădești dragoste, culegi fericire și bunătate. A voastră! Ne-ați ajutat sa fim ceea ce suntem: o gazda si o gospodărie cu principii corecte față de viață, un mini ‘soul retreat’ și o experiență aparte, unde grija noastră față de fiecare invitat, se vede și simte. Vă mulțumim că ne urmăriți pe toate canalele noastre de comunicare si socializare (Instagram, Facebook, Twitter si CuibuldelaMare.ro

PREMII CONCURS:

Locul 1.

Vrem să oferim marele premiu, un sejur de 5 zile complet gratuit în cuibușorul nostru: cu de toate, pentru tine și familia ta! Tratat împărățește cu alea mai bune merinde, muzică și bunătățuri, și cele mai alese raze soare, buchete de amintiri, ca pentru cel mai de seamă mesean și prieten. Pentru drumeţul ce va câştiga marele premiu, îi oferim un sejur de 5 zile “TOTUL INCLUS”, ca’n poveşti, cu bucate şi merinde alese, pentru el şi familia lui. N’ar fi si nu s’ar povesti. “Povestea cuibului” n’ar exista făr’ de voi, drumetii nostri de vaza, făr’ de ospaturi, mese si meseni, şi făr’de cuib! Câştigător va fi ales drumeţul cu cel mai bun punctaj, adică acela care a fost cel mai şugubăţ. Al de’a avut mai mult timp de şagă, si s’a implicat. Si ne’a promovat şi a acumulat cele mai multe puncte!

Locul 2 (sau mentiune).

Şi pentru că ne gândim la toată lumea, oferim şi un premiu de “consolare”, o “mentiune”, sau locul 2 sa zicem asa. Toti participanţii înscrişi, vor participa la tombola pe care o vom organiza pe 25 decembrie ! Premiul 2 constă în 50% reducere la orice sejur pentru care veti opta in CuibuldelaMare.ro. Desemnarea câştigatorului locului 2, va fi ales prin tragere la sorţi, cu ajutorul random.org, în cadrul unui live organizat pe pagina noastră de socializare “Cuibul de la Mare“, la data comunicată. Ambii castigatori vor fi listati si pe site nostru Cuibul de la Mare

Regulile de participare le găsiţi în subsolul paginii!

  • 1 câștigător
  • Premiu: un sejur de 5 zile ALL INCLUSIVE la mare

Eşti deja înscris. Ai strâns 1 puncte. Continuă să acumulezi cât mai multe puncte distribuind partiparea la concurs, pentru a-ţi mari şansele de câştig!

  • Se încheie: 24 decembrie 2019 12:00 am UTC
  • Anunțare câștigător: 25 decembrie 2019 12:00 pm UTC

Reguli

Regulile concursului "5 zile GRATUIT la Cuibul de la Mare, Corbu"

    Cum funcţionează concursul?
Toată lumea inscrisa la concurs, va primi un mail de confirmare al contului. CONTUL TREBUIE ACTIVAT. Fiecare cont va acumula un punctaj. Contul cu cele mai multe puncte este desemnat câştigătorul marelui premiu. Trebuie să te înscrii la concurs cu date reale (numele, orasul şi adresa ta de mail). La inscriere primeşti 1 punct şi participi automat şi gratuit la tragerea la sorţi pentru locul 2.
Contul tău va avea un link personal pe care trebuie să îl distribui prietenilor tai, pe pagina ta de socializare. Doar linkul tau personal, iti va aduce mai multe puncte in cont. Fiecare particpant care se înscrie de pe linkul tău, aduce câte un punct fiecaruia, şi lui şi ţie. E logic că fiecare distribuire îţi poate aduce mai multe puncte. Motiv pentru care îţi recomandăm ca pe toată perioada desfăşurării concursului să fii cât mai activ şi să îţi distribui linkul tău de participare. Distribuirea linkului dvs o puteti face catre prieteni, pe pagini sau grupuri în care ştii că pot fi oameni interesaţi să se înscrie GRATUIT la acest concurs.

    Despre premii:  
    Locul 1, este destinat pentru un cuplu sau familie format din 2 adulţi (si maxim 2 copil cu varsta pana în 8 ani). "TOTUL INCLUS" înseamnă că asigurăm cazarea în cameră dublă, cu posibilitate de pat suplimentar la cerere, Freebar, cât şi cele 3 mese (mic dejun, prânz şi cina), pe toată perioada şederii în cuib. Perioada o alegem împreună în conformitate cu locurile disponibile şi programul tău pentru vacanţă. Câştigătorii vor fi anunţaţi atăt public pe pagina noastră de socializare, cât şi în particular prin email.

     Mentiune (prin tombola):  
     Participa toti inscrisii la concurs, vor participa la tombola. Premiul consta in 50% reducere la orice pachet de cazare disponibil. Acest loc se va desemna prin tragere la sorţi cu ajutorul random.org, în cadrul unui live organizat pe pagina noastră de socializare "Cuibul de la Mare", la data comunicată, moment în care va fi anunţat public şi câştigătorul marelui premiu

Condiţiile de participare la concurs:

  1. Trebuie să te înscrii la acest concurs cu date reale (numele, telefonul, orasul şi adresa dvs de email)
  2. Trebuie să apreziezi pagina noastra de facebook Cuibul de la Mare (la cerere putem solicita să faceţi această dovadă)
  3. Trebuie să distribui linkul aferent contului tău. (acesta il ai in emailul de confirmare al inscrierii)
  4. Toţi concurenţii inscrisi vor participa automat la tombola pentru locul 2
  5. Pentru locul 1 trebuie să acumulezi cele mai multe puncte pentru a putea fi câştigătorul marelui premiu. Castigator va fi desemnat participantul cu cel mai mare punctaj.
Propulsat de Simple Giveaways
Discuta cu noi