Scara melc din cuib, un simbol al amintirii

Ne-am dorit încă de la început să avem în cuib un simbol, un element distinctiv care să ne identifice în amintirea invitaţilor ce ne-au călcat pragul şi ne-au devenit prieteni. De-a lungul existenţei noastre ca şi cuib, ne dorim să credem că am pus toţi invitaţii noştri la loc de cinste, adică atât în centrul atenţiei noastre, cât şi în centrul scării simbol.

Am vrea să întelegeţi că miezul turcoaz al scării noastre trebuie să fie un val ce te aduce în vremuri petrecute în cuib, când seara pe terasă cânta muzica în surdină, briza adia uşor, iar berea era rece şi proaspătă. Vă aduceţi aminte?

Model: ANTONIA

Beneficiar: Marie Claire România (iulie/august 2019)

Foto credit: www.marieclaire.ro

Sedinţă foto: www.petricasima.ro

Model: ELIS TALIP

Beneficiar: Marie Claire România (iulie/august 2019)

Foto credit: www.marieclaire.ro

Sedinţă foto nuntă: DUAL Photo

Aţi vrea să ne vizitaţi? Aşteptăm solicitarea ta!

* Vă rugăm să înțelegeți că așa cum invitații noștri au toate informațiile despre noi și despre cum funcționăm, cum suntem noi ca oameni și ca gazdă, așa ni se pare și nouă normal să știm câteva lucruri despre oamenii care vor să ne viziteze. Nu alergăm după clienți! Alergăm după oameni cu principii ca ale noastre de viață. De ex: de ce ați vrea să vă petreceţi sejurul în cuib și care ar fi motivele pentru care ne-ați alege pe noi? De unde ați auzit de noi? Ce așteptări aveți? Sunt întrebări normale la care așteptăm răspunsuri serioase, pentru a înțelege cât mai multe despre dumneavoastră, și pentru a înțelege dacă noi suntem experiența care v-ar satisface.
Cuibuldelamare.ro nu furnizează informațiile dumneavoastră unor terți. Ele rămân confidențiale și nu vor fi stocate cu scopuri comerciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.