Sedinţă foto “la cuib” – de Marian Sterea

Sedinţa foto “la cuib” – fotograf Marian Sterea

Odinioară, în prag de vară, dis de dimineață, după un mic dejun servit invitaților noștri, ne-am trezit cu mare pofta mare să surprindem cateva cadre, “amintiri și detalii prăfuite”. Noul “Pavilion sasesc”, precum si câteva poze care sa imortalizeze starea noastră de bine, alături de prietenii pe care i-am caștigat în tabăra de pictură “Plein air la malul mării“.

Preț de cateva ceasuri aparatul a surprins amintiri de fundal. De muzică bună, pictură alături de oameni de valoare,o serie de poezii recitate de Mihai Serbanescu. Iar toate cadrele lui… o Doamne.. intr-o manieră proprie, de neegalat. Ne-am luat rămas bun, punând “țara la cale” pentru proiecte viitoare. Şi rămânând cu impresie că ne-am văzut ieri, deşi trecuseră ani peste noi. Toate cele bune prietene, și îţi mulțumim încă odată cu această ocazie pentru profesionalism. Iar pe dumneavoastră vă invitam să vă delectaţi privirea, răsfoind cadrele surprinse de Marian Sterea.

Şi iac-aşa m-am pus pe căutat persoane serioase cu care mai lucrasem. Mi-am adus aminte de Marian Sterea! Un tip fain, dobrogean de-al nostru, foarte talentat și inovativ pe care necontenit am pus mana și l-am sunat. Deşi nu eram pe segmentul lui de fotografie, el fiind specializat în fotografie de nuntă, a acceptat noua provocare. Printre zeci de pași marunți aruncați în grabă, gandul meu ramăsese la prietenul meu care “va să vină”. La ora stabilită, punctual ca de obicei, a apărut. L-am așteptat cu un blid de borş de gaină, așa cum e datina la români. Am mâncat impreună pe săturate.. Am “beut” o bere la draft şi am croșetat câteva povești. Apoi l-am lasat pe profesionist să iși facă treaba în tihnă.

Facebook Marian StereaInstagram Marian Sterea


[:]

Un comentariu la „Sedinţă foto “la cuib” – de Marian Sterea

  1. Maria Puiu Răspunde

    Wow! Interesat de fotografie, ca orice artist!
    Fiica mea este un fotograf/fotoreporter cu talent si mare recunoastere in Viena!
    Probabil de aceea a insistat atat de mult sa va scriu…
    Inca odata BRAVO, chiar daca mesajul ca ne vom auzi in toamna, sa treaca nebunia asta de vara…a fost cam dezarmant…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.