Îţi doreşti o Vacanţă la Corbu? Pentru cei care nu ştiu, trebuie să vă anunţăm cum funcţionăm noi. În fiecare an, în luna februarie, anunţăm pachetele de cazare de tip ‘Earlybooking’. Perioada de rezervări pentru aceste pachete va fi limitată ca timp şi se va încheia la 15 mai. (sau în limita locurilor disponibile)

Pachete cazare 2020

ca şi în anii trecuţi, venim cu 3 variante de pachete, pentru a vă oferi mai multe variante la alegere. În situaţia în care aveţi nevoie de o ofertă personalizată, vă stăm la dispoziţie cu mare placere

pachet all inclusive

5 zile de CUIBĂREALĂ

BENEFICII: pachet de cazare pentru vacanţă la Corbu, destinat familiilor si cuplurilor care vor să descopere experienţa completă pe care încercam să o oferim invitaţilor noştri. Acest pachet a fost bestseller şi în anii precedenţi, oferindu-vă libertatea de a “gusta” vacanţa din plin, fără a va face griji despre alimentaţie, condiţii sau servicii.

pachet doar cazare

” 2 zile + 1 zi GRATUIT

DETALII: (preţ: 620 lei, pachet de cazare fără mese pentru o cameră dublă, 3 nopţi, 2 adulţi şi maxim 2 copii cu vârsta până în 7 ani, cu posibilitatea de a instala paturi suplimentare GRATUIT, în limita spaţiului disponibil de la cameră la cameră.
BENEFICII: discount de pachet 33% la cazare, cu FREE Bar inclus, plus toate gratuităţile deja incluse în preţul de cazare)
CONDIŢII: Acest pachet este disponibil doar pentru luna mai, exceptând zilele de weekend şi sărbatoarea de 1 Mai. 

pachet doar cazare

” 3 zile + 1 zi GRATUIT “

DETALII: (preţ: 930 lei, pachet de cazare fără mese pentru o cameră dublă, 3 nopţi, 2 adulţi şi maxim 2 copii cu vârsta până în 7 ani, cu posibilitatea de a instala paturi suplimentare GRATUIT, în limita spaţiului disponibil de la cameră la cameră.
BENEFICII: discount de pachet 25% la cazare, cu FREE Bar inclus, plus toate gratuitatile deja incluse in pretul de cazare)
CONDIŢII: Acest pachet este disponibil doar pentru luna iunie, exceptând zilele de weekend şi sărbatoarea de 1 Iunie.

Preţuri variante cazare

CAMERĂ DUBLĂ : 65 euro / seară *
(FREEBAR inclus şi restul gratuităţilor incluse în preţul cazării)

CAMERĂ BABY : 45 euro / seară *
(FREEBAR inclus şi restul gratuităţilor incluse în preţul cazării)

PAVILIONUL SĂSESC: 75 euro / seară *
(FREEBAR inclus şi restul gratuităţilor incluse în preţul cazării)

Pavilionul ROMÂNESC: 85 euro / seară *
(FREEBAR inclus şi restul gratuităţilor incluse în preţul cazării)

PAVILIONUL BRÂNCOVENESC: 100 euro / seară *
(FREEBAR inclus şi restul gratuităţilor incluse în preţul cazării)


     * Preţul nu include nici o masă. Avem invitaţi care vor să îşi gătească singuri! Motiv pentru care lăsăm libertatea fiecărei familii de a alege ceea ce caută. De aceea, în cuib veţi găsi o bucătărie complet utilată, pe care o punem la dispoziţia invitaţilor noştri.
        Preţul include anumite beneficii în cuib: FREEBAR pe toata perioada sederii
. La cerere vă oferim saltea neopren, şezlong pliabil gen fotoliu şi umbrelă pentru plajă, GRATUITE. Jucarii si articole de plajă GRATUITE. În cuib veţi găsi un loc de joacă pentru copilul tău, hamace, cărti pentru plajă sau în cuib. Muzică bună seara în jurul focului, o atmosferă de familie şi oameni de calitate

Nu uitaţi că funcţie de varianta de pachet de cazare pe care o alegeţi, costul camerei scade corespunzator. Pentru variante de grup, sau solicitari particulare, puteti solicita o ofertă personalizată

incluse în costul camerei

GRATUITĂŢI

Încercăm să oferim invitaţilor noştri o serie de gratuităţi care să acopere necesităţile voastre, pentru a avea un concediu comfortabil

FREEBAR
Băuturi alcolice: ţuica, palincă, vişinata, dozator de bere pe terasa, vin alb demisec zona Tulcea, vin rosu sau roze de casa, 3-5 sortimente de siropuri făcute în casă, apa plată şi sifon
Articole şi jucării de plajă
Pentru că ne găndim că îţi va fi mai simplu să nu mai cumperi anual articole de plaja pentru copilul tau, in cuib vei gasi GRATUIT jucarii pentru copilul tau cand mergeti la plaja. Nu te costa nimic, da-le o apa in curte, si lasa-le unde le-ai gasit, ca si maine copilul tau sa aiba cu ce sa se joace
Saltele, sezlong şi umbrelă
Plaja Corbu este o plaja virgină, motiv pentru care nu veţi găsi centre de închiriat şezlonguri. Din acest motiv, în cuib vei găsi GRATUIT şezlong, saltele şi umbrelă pentru plajă. Cam la fel stă treaba: te rugam după ce te intorci de la plajă, să le laşi la locul lor, pentru ca şi mâine să te poţi bucura de ele. Tu sau alţi invitaţi din cuib
Pat suplimentar GRATUIT
Din experienţa noastră, avem multe familii cu 2 copii, care ne vizitează, motiv pentru care la cerere, oferim pat suplimentar. Majoritatea familiilor dorm ori 2 adulţi şi 1 copil în patul matrimonial. iar al 2lea copil în pătuţul pentru copil (asta în situaţia în care optează pentru camere echipate deja cu pătuţ de copil), sau pentru camerele standard, mămica doarme cu cei 2 copii în patul matrimonial, iar tăticul pe patul suplimentar pe care vi-l punem la dispoziţie gratuit.

Cazare Corbu?

oferim o variată, spunem noi inedită de agroturism

Cazare Corbu? Dragii noştri prieteni, iarna a trecut şi cât de curând e vară. Copiii iau vacanţă, tu concediu şi ai posibilitatea să mergi la mare. Motiv pentru care venim cu o serie de pachete de cazare în Corbu. Există posibilitatea ca anumite date să nu fie disponibile online pe platformele de vânzări. Sugerăm să luati legatura cu noi, pentru a fi siguri dacă mai avem sau nu camere disponibile, pentru vacanţa ta la CORBU.
Pentru a fi sigur de disponibilitate, vă rugăm să completaţi formularul de contact.
Sau luaţi legătura telefonic cu noi, Cosmin – 0722322480 sau Georgiana – 0735697575. (funcţionăm foarte bine cu aplicaţia WhatsApp)


Văru Cosmin – Mihai

gazda dumneavoastră

Servus! Numele meu e Cosmin şi alaturi de sotia mea, din calitate de gazde, vom face tot posibilul ca vacanţa petrecută în cuib, să fie memorabilă. Să vă aduceţi aminte cu placere de fiecare dată când veţi discuta de concediul petrecut alături de noi.. şi să ne recomandaţi şi altora. În situaţia în care vă doriţi să luaţi legatura online cu mine, aveţi mai jos datele de contact şi mailul direct. Vă mulţumesc!


Solicitare cazare
beneficiezi de avantaje fiind înscris în lista dedicată noutăţilor. Vei avea acces printre primii la pachete de cazare, oferte last minute şi concursuri.
pentru a putea fi mai operativi, vă rugăm să ne spuneţi data în care aţi dori să ajungeţi în cuib. Ea ar trebui să fie enunţată sub forma "zi/luna/an"
Nopţi selectate: 2
* bucătarul cuibului gateşte zilnic exclusiv pentru invitaţii cuibului. Nu acceptăm persoane care nu sunt cazate în cuib, decât dacă sunt invitaţi ai unor invitaţi din cuib. Mulţumim pentru înţelegere